Met een flex lease kunt u voordelen behalen voor uw bedrijf, zelfs als het gaat om kleinere bedragen. In deze post zullen we uitleggen wat een flexlease is en waarom het interessant kan zijn voor uw bedrijf. Verder wordt er ingegaan op de voordelen van een flexlease ten opzichte van andere opties.

Wat is een flex lease?

Een flex lease van Rebellease is een soort autolease waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de auto. Daarnaast zijn er geen verborgen kosten en is het mogelijk om extra kilometers te rijden zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Een flex lease is dus ideaal als je veel kilometers maakt of als je graag flexibel wilt zijn.

De verschillende soorten flex leases

Wanneer je een auto wilt leasen, heb je tegenwoordig de keuze uit verschillende soorten leases. Eén van deze leases is een flex lease. Een flex lease is vergelijkbaar met een operationele lease, maar biedt meer flexibiliteit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een looptijd van 2 of 3 jaar en is het mogelijk om extra kilometers te rijden zonder dat dit direct impact heeft op de maandelijkse kosten. Ook is er vaak meer ruimte voor aanpassingen in de contractuele voorwaarden.

Voordelen van een flex lease

Als je een auto wilt leasen, is een flex lease een interessante optie. Hierbij betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto, waarbij het aantal kilometers dat je rijdt niet beperkt is. Je hebt dus geen risico op extra kosten als je meer kilometers rijdt dan inbegrepen in het contract. Ook zijn onderhoudskosten en verzekering meestal inbegrepen bij een flex lease, wat het leasen nog aantrekkelijker maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *